Askin Sessizligi Film izle

    Film izle                                                                                                                                                        Filmsunar.net puanı:6,7 (487 OY) 
Filmin Türü:Komedi
Filmin Tarih ve Ulke:2010 Fransa
Filmin Yönetmeni :Philippe Claudel,
Filmdeki Oyuncular:Stefano Accorsi, Clotilde Courau, Anouk Aimee, Maëlle Poesy-guichard, Neri Marcorè, Margot Lefevre, Marie Seux, Jean-marie Holterbach, Fayssal Benhamed, Patricia Joly, Aude Koegler, Xavier Boulanger, Philippe Rebbot, Lisa Cipriani, Francis Freyburger, Emilie Gavois-kahn, José Luis Roig,
Filmin Konusu:Alessandro Strasbourg üniversitesinde müzik egitimi vermektedir. Aynı zamanda hastanedeki hastalara gönüllü olarak kitap okumaktadır. Dairesini 15 yaşındaki kızı ve anarşist oglu ile paylaşmaktadır. Kızının adı Irinadır..Oglunun adı da Luigi. Alessandro için hayat herzaman pembe degildir maalesef. Bunun için de 3 sebebi vardır; Duldur, genç karısının kaybını halen unutamamıştır ve abisi de tablolarının kapitalistlere satmayı reddeden ve eve parasal olarak katkıda bulunmayan biridir. Irinayı tek başına büyütmüştür. Ancak herzaman kendisini yakın hissettigi kızı da ergenlik döneminde kendisinden uzaklaşmıştır..Bir gün Florence, adında genç bir kadın Alessandronun hayatına girer…Bakalım hayat bundan sonra Alessandroya nasıl davranacaktır?

Share